Home » Informacije » Kralježnica i životna energija

Kralježnica i životna energija

Kralježnica je stup našeg tijela. Kroz nju teče životna energija.

 

vjeruj u sebe

 

Naša kralježnica je za razliku od životinja uspravna. Uspravnost kralježnice je zbog razine svijesti. Kao što možemo vidjeti razvoj čovjeka kroz vjekove i povijest. Primitivni oblici ljudskog postojanja imali su savijenu kralježnicu. Što je više rasla svijest to je čovjek uspravnije hodao.

PO USPRAVNOM DRŽANJU MOŽEMO PREPOZNATI SAMOPOUZDANJE odnosno kod ljudi uspravnog držanja svjesnost o postojanju i vlastitoj vrijednost je viša i zato imamo više povjerenja prema takvim osobama. Pogledajte samo političare, bankare, sportske i filmske zvijezde, svećenike.. Njihova svijest o vlastitoj vrijednosti je visoka i što je viša, to su oni uspravniji. On imaju autoritet i poštovanje zajednice.

ŠTO JE SAMOPOUZDANJE NIŽE TO JE OSOBA POGRBLJENIJA.

Kroz kralježnicu teče životna energija i povezanost s Bogom i vjerom da sami kreiramo vlastitu sudbinu. Da sami odlučujemo o budućnosti i načinu življenja. Kod životinja upravljaju nagoni i instinkti akcija – reakcija. Za razliku od čovjeka ne promišljaju o ispravnosti o svojih postupaka i kako će ta reakcija djelovati na druge. Uspravna kralježnica nam je dar od Boga kao i slobodna volja.
Dakle, mi imamo moć, bilo kad, u bilo koje vrijeme pod bilo kojim uvjetima odlučiti svojom slobodnom voljom da se uspravimo, da budemo svjesniji ! Sebe, okoline, postupaka i da krenemo u željenom smjeru.

Svaka promjena je teška, traje i popraćena je bolom.

ISPROBAJTE : Uspravite se. Na način kao da Vas netko za tjeme vuče prema gore. Ostanite u tom položaju neko vrijeme. Što osjećate? Napetost, bol, nelagodu, teže disanje? Ssad pogledajte koje emocije se javljaju? Je li samopouzdanje naraslo? Iz onog ne mogu, ne znam, možda, pa mogao bih probati do onog JA MOGU, HOĆU! Ostanite još trenutak u tom položaju. Bol postaje jača? Samopouzdanje se polako počelo gubiti? E, TO JE TRENUTAK KAD SVI TREBAMO POMOĆ!!! PODRŠKU! Da nam netko ili nešto kaže, no ajde, još malo, možeš ti to.

U ovom slučaju tu podršku na fizičko materijalnom nivou Vam daju PrimaVita podloge i valjci za sjedenje!

PRIMAVITA PROIZVODI DAJU PODRŠKU, UGODU, bolju cirkulaciju, protok krvi i limfe, a time i bolji protok krvi kroz leđnu moždinu koja nam daje bolju koncentraciju, a time i bolje rezultate. S vremenom postajete sigurniji u sebe, uspravniji i uspješniji.

Naše tijelo je stvoreno za pokret, a mi sve više vremena provodimo sjedeći sa „skvrčenim“ leđima poput naših praprapredaka…. Želimo li svijest vratiti na taj nivo? Nivo nagona? Akcije i reakcije? Ili želimo djelovati iz svijesti? Slobodnom voljom. Vlastitim izborom!

Ne zaboravite – tijelo je dom naše duše i trebamo brinuti o njemu kako bi naša duša mogla ispuniti zadatke s kojima je došla na ovaj svijet

Budite dobro,

budite zdravo,

ugodite svome tijelu, brinite o njemu sa samopouzdanjem u sebe !

ŽIVOTNA ENERGIJA NE MOŽE PROTICATI KROZ LEĐNU MOŽDINU DOK SJEDIMO POGRBLJENI ZA RADNIM STOLOM!

Comments are closed.

Skip to content
%d blogeri kao ovaj: