Home » Proizvodi » Podloge za sjedenje » Ortopedski jastuk

Ortopedski jastuk

Kupujte bez rizika i briga!!! 

 

ortopedski jastuk

Provjeren i potvrđen proizvod od strane medicinskih stručnjaka! Moguće osobno preuzimanje u Zagrebu, za ostale gradove dostava poštom na kućnu adresu.

Ortopedski jastuk ORTO sand RELAX napravljen je od visoko elastične memorijske pjene koja se prilagođava svakom obliku tijela i U TRENU SVAKI STOLAC PRETVARA U NAJUDOBNIJE SJEDALO.

Jastuk se oblikuje prema tijelu i tako postiže najefikasniju raspodjela težine tijela na sjedalu što značajno smanjuje pritisak na kralježnicu, leđa i unutarnje organe. Jastuk nam omogućuje VELIKI KOMFOR SJEDENJA dizajniran je na način da UBLAŽAVA BOL I DAJE UGODU KOD DUGOTRAJNOG SJEDENJA.

Svojim elastičnošću jastuk omogučava pokretljivost kralježnice i njenu aktivnost prilikom sjedenja što osigurava ERGONOMSKI I ANATOMSKI pravilan način sjedenja.

  • Anatomski oblikovan jastuk osigurava pravilan položaj i rasterećenje napetih mišića.
  • Memorijska pjena trenutno prepoznaje oblik tijela i udobno mu se prilagodi.
  • Ublažava bol u križima, rasterećuje kralježnicu i intervertebralni disk.
  • Nema pritiska na zdjelične kosti i trticu.
  • Ortopedski jastuk je koristan i nakon ozljeda i operacija.
  • Izrađen od materijala koji ne klizi, ne sadrži alergene i prošao je test negorljivosti
  • Navlaka jastuka izrađena je od materijala testiranog na >100.000 trljanja, te je skidiva i periva na 30°C

Navlaka je izrađena od dvostrane tkanine koja je s jedne strane otporna na vodu i mrlje. U slučaju prolijevanja tekućine samo pobrisati čistom krpom. Memorijska pjena sama po sebi odlično propušta zrak tako da je jastuk izvanredno prozračan.
Pjena ima postojani oblik, dug vijek trajanja, praktično ne upija vodu, termički je postojana, lagana, otporna na kemikalije, higijenska je, ne upija prašinu te samim time nije podloga za razvoj gljivica ni grinja.
Za lakše prenošenje jastuka navlaka na sebi ima našiveni diskretni rukohvat.

Jastuk je pogodan ZA OSOBE SA POTEŠKOĆAMA KRALJEŽNICE, ali i vrlo efikasan način SPRJEČAVANJA POJAVE ISTIH kod osoba koje u svom svakodnevnom životu i radu ne mogu izbjeći DUGOTRAJNO SJEDENJE.

Za osobe koje imaju PROBLEMA SA HEMEROIDIMA vrlo je diskretan i učinkovit!

 

klikni ovdje i naruči proizvod

 

Comments are closed.

%d blogeri kao ovaj: