Mišljenja korisnika naših proizvoda:

“Obzirom da imam umjetne kukove koje sam po drugi puta mijenjala, a radim 
knjigovodstveni posao, bez ORTO sand COMFORT-a radni dan mi je nezamisliv.”

Blaženka

Knjigovođa, Dugo Selo

ORTO sand RELAX podloga za sjedenje od sada je moj partner. Niti jednog trenutka se 
ne odvajam od nje. Gdje ja, tamo i ona” 

Jelica

Računovođa, Beli Manastir

” Meni je ORTO sand STEP najbolja balans podloga, preporučam je ne samo pacijentima nego i i privatno prijateljima.

Višnja

Fizioterapeutica, Dom zdravlja Zagreb

Jako sam zadovoljna sjedalicom ORTO sand COMFORT i koristim je svakodnevno na radnom mjestu.

Dr. Jasna Kušer,

Ordinacija opće medicine, Krk

Zadovoljna sam ORTO sand STEP-om, koristi ga mama dijabetičar za podizanje, 
oslonac i cirkulaciju nogu. 

Dr.Ines Zelić Baričević

Privatna ordinacija opće medicine, Slavonski Brod

Od kada koristim ORTO sand RELAX ergonomski jastuk i lumbalni poluvaljak mogu samo reći da sam se preporodila. Svaka čast !

Mirjana Mihelja

Tajnica, Zagreb

“Bila je to ljubav na prvi pogled! Oprostite na iskrenosti, ali imam probleme s 
hemoroidima i kako radim u knjigovodstvenom servisu, cijeli dan sam sjedila na trtičnoj kosti jer drugačije nisam mogla. Zamislite kako je tako raditi cijeli dan! Kad sam sjela na ORTO sand RELAX podlogu za sjedenje, to je bilo to! Rekla sam samo „Ja ovo više ne dam“ 

Ivanka

Knjigovođa

ORTO sand COMFORT sam kupila mami jer je operirala kukove. Prvo se ljutila što sam trošila novce na nju, jer ona kao ima “neke“ jastučiće, ali kad je probala….. Ni frizeru više ne ide bez sjedalice ! Možete si zamisliti kako izgleda kada ide zubaru, kafić ili šetnju! Nosi je sa sobom kao torbicu!

Aleksandra

Pravnica, Zagreb

“Tokom zadnjih par godina, od 2015 intenzivnije sam pristupio treningu trčanja jer godišnje trčim 2 maratona. Intenzivni trening (60 km na tjedan) kao i prijašnje bavljenje sportom u mladosti , te dob ( 58 godina) dovele su do istezanja križnih ligamenata u desnom koljenu i istegnutog meniskusa i do “nestabilnog koljena” koje izaziva bolove pri hodu , ustajanju i sjedanju posebno nakon dužeg sjedenja za stolom ili u autu.

Rezultati s mekanom podlogom ORTO sand STEP tvrtke “Prima Vita” pokazuju odlične rezultate u slučaju kad se rade svaki dan jednom, obično ujutro. U slučaju ako se tokom dana više sjedi bolovi u koljenu će se vratiti i potrebno je ponovno balansirati na mekanoj podlozi.” 

Davorin Kolić

Onog ko je osmislio i napravio za sedenje ORTO sand COMFORT treba izgrliti i izljubiti jer je proizvod toliko fantastičan da se nakon probe više ne može živeti bez njega.

Nakon samo nekoliko dana počinjete je koristiti čak i u gradskom prevozu, pošti, restoranu i sličnim mestima jer se jednostavno ne možete odvojiti od nje…

Ukoliko postoji mogućnost trajne fiksacije za vašu guzu, to bi svakako trebalo razmotriti! 

Branislav Micić, Novi Sad

Docent u Academy of Arts, Composition department,

“Dugotrajan rad i sjedenje bez bolova omogućuje mi samo PrimaVita sjedalica ORTO sand RELAX!”
Vladimir, 75 god.

“Jako sam zadovoljna svim Vašim proizvodima. Osobito su mi korisni ORTO sand COMFORT jastučići za sjedenje jer mi je stolac kod kuće nizak.”

Dr. med.spec. Vjekoslava Amerl Šakić

Obiteljska medicina, Zagreb

ORTO sand STEP ? Ovo je fenomenalno za propriocepciju!!!

mag. Željko Cipčić

Privatna praksa fizikalna terapija i rehabilitacija, predsjednik Hrvatskog ortopedsko-traumatološkog društva fizioterapeuta (HOTDF)

Magisterij fizioterapije bio bi nezamisliv bez  ORTO sand COMFORT jastuka za sjedenje i lumbalnog valjka. Putovanje na predavanja iz Zagreba u Rijeku svaki drugi tjedan, te sjedenje na onim neudobnim stolicama u učionici, grozno. Spasili me jastuci. Valjak sam koristio i u vožnji kod onih dubokih i neudobnih siceva. Hvala na ugodi 🙂 

Antun Jurinić

mag.physioth. ,

“Više ni na traktor bez

PrimaVita podloge za sjedenje” 

Slavko, 73 godine

Poljoprivrednik

Kratko i jasno. Meni je pomogao ORTO sand RELAX, 

Dario, 35 god.

Bjelovar

“Većinu proizvoda koji mi trebaju za fizioterapiju naručujem od Prima Vite. Poluvaljci i valjci koje koristim za masaže i tretmane vrlo su korisna potpora za bolna ramena i bolna leđa pri ležanju. Orto Sand Step mi je nezamjenjiv u rehabilitaciji ozljeda nogu i preporučujem ga većini svojih klijenata kao dugotrajno održavanje pravilne posture i stabilizacije gležnjeva.

Sviđaju mi se materijali jer su izdržljivi i laki za održavanje, a vidim da je u svaki proizvod uloženo puno inteligentne pripreme, posebno Orto Sand grupaciju proizvoda, to mi je totalno otkriće. Također, za osobnu upotrebu, uzela sam i nadmadrac od memorijske pjene s kojim sam jako zadovoljna.

Mateja Magdalenić

Fizioterapeutica

Profesionalno urađeni proizvodi iza kojih stoje ozbiljna klinička istraživanja i savetovanja sa ljudima iz struke i iskrena želja proizvođača da na tržište izbaci proizvode koji pre svega svojim kvalitetom odudaraju od sličnih proizvoda. 

Dragan Dimitrijević, Beograd

Strukovni terapeut, kineziotejping instruktor, Theraband instruktor, shiatsu praktičar, yumeiho terapeut, CST, VMT,

Ne razmišljajte o preventivi, stvorite naviku koja će za posljedicu imati zdravlje! Koristim PrimaVita sjedalicu ORTO sand COMFORT za blagavaonskim stolom i pri ispijanju duuuugih kava 🙂
Ljiljana, 55 god 
Ljiljana, 55 godina

Ja posjedujem podlogu za sjedenje ORTO sand RELAX i stalno je u mojem automobilu!
Selim ju iz jednog u drugi. 
Dominko, 60 god.

Kutina

Skip to content