+1 714-555-1212

E-mail adresa

zdravosjedenje@gmail.com

Nazovite - Call Today

+385 91-900-5788

Ravna podloga za balans ORTO sand STEP

649,00 kn (86,14 €)

  • Ravna balans podloga za profesionalno korištenje u fizikalnim terapijama ali i za vježbanje kod kuće.
  • Koristi se za brži oporavak kod ozljeda zgloba, poboljšava cirkulaciju i ravnotežu te pomaže kod pravilnog držanja.
  • Visina 10 cm.

Opširniji opis

Inovativan hrvatski proizvod! Predstavljen po prvi put na međunarodnom kongresu fizioterapeuta 2012. godine u Varaždinu.

ORTO sand STEP podloga za stabilizaciju u fizioterapiji koristi u radu medicinskom osoblju koji imaju pacijente s problemima propriocepcije, ozljedama gležnja, koljena i slično. Ili odmah nakon inzulta (neurološke potrebe). Ali i sportašima, te sportskim udruženjima. Umirovljenicima za aktivno starenje, djeci za pravilno držanje.

Obzirom da je proizveden od termoaktivne pjene koja reagira na toplinu i težinu tijela, čim stanemo na ORTO sand STEP balans podlogu, pete počinju lagano tonuti u samu podlogu i gravitacija nas „vuče“ prema nazad. Kako bi zadržali ravnotežu (kao da padnamo na leđa) moramo se lagano nagnuti naprijed. U tom trenutku počinjemo osjećati kako su se stopala “zakopala” kao u pijesak, događa se podražaj na receptore stopala i ujedno ih lagano masirate, što naravno čini ugodu. Gležnjevi se u tom trenutku stabiliziraju, kao i koljena, te učvršćujemo sve okolne mišiće. Osjećamo kako se isteže kompletna zadnja struktura nogu, preko stražnjice, po leđima sve do vratne kralježnice. Zadržavajući ravnotežu stojimo u pravilnom položaju, poboljšavamo cirkulaciju krvi i limfe. Za jači dojam potrebno je samo zatvoriti oči ☺.

Održavanje: navlaku povremeno prebrisati vlažnom krpom, a po potrebi skinuti i oprati blagim detergentom

Navlaka: Pletivo prevučeno poliuretanskim nanosom. Materijal je obrađen protiv gorenja, bakterija i plijesni. Izgled materijala i svojstvo nepromočivosti nije promijenjeno niti nakon višekratnoga pranja.

Sastav: Podloga: 100% poliester; Nasloj: 100% poliuretan

Skupljanje: -5% po osnovi, -5% po potci

Sušenje u sušilici i sterilizacija na 134⁰C -5 min.

oznake za održavanje navlake

Jezgra ORTO sand STEP- a ne smije se močiti, izbjegavati blizinu jače topline, kemikalija i tekućina, te duže izlaganje jačem suncu. Jezgra može promijeniti boju no to neće utjecati na funkcionalnost proizvoda . Jezgra je od specijalne termoaktivne HQ pjene, te na hladnoći može biti tvrda, dok na sobnoj temperaturi poprima svoja ergonomska svojstva.

0 recenzija kupaca

Reviews

Be the first to review “Ravna podloga za balans ORTO sand STEP”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Sadržaj je zaštićen !!
Skip to content