Inovativni proizvodi za stabilizaciju donjih ekstremiteta

Inovativni proizvodi za stabilizaciju donjih ekstremiteta ORTO sand STEP registrirani u Genius Croatia

Genius Croatia Facebook

Inovativni proizvodi za stabilizaciju donjih ekstremiteta (balans podloge) ORTO sand STEP registrirani u Genius Croatia, hrvatskoj bazi ideja, izuma i inovacija.

U suradnji s fizioterapeutima osmišljeni su i medicinski testirani proizvodi za stabilizaciju donjih ekstremiteta s dokazanom učinkovitošću na pravilniju posturu i smanjenje bolova kralježnice. Kako se radi o inovativnim proizvodima registrirali smo ih u Genius Croatia, hrvatskoj bazi ideja, izuma i inovacija.
Medicinsko istraživanje je provedeno u KB Sv. Duh u suradnji s Hrvatskim zborom fizioterapeuta.

ORTO sand STEP je podloga za stabilizaciju donjih ekstremiteta tzv. balans podloga. Osim za stabilizaciju donjih ekstremiteta tijekom provođenja studija o učinkovitosti ustanovljeno je da utječe na posturu i pravilno držanje. Uz ORTO sand STEP podlogu za stabilizaciju postoji knjižica s vježbama osmišljena u suradnji s vrhunskim i cijenjenim magistrima fizioterapije, koji iza sebe imaju zavidne rezultate i objavljene radove u medicinskim zbornicima za svakodnevno korištenje kod kuće.

Balans podloga ORTO sad STEP koristi se u radu s pacijentima prilikom fizikalne terapije u bolnicama, toplicama, rehabilitacijskim centrima.

Vježbe daju osjećaj hodanja po pijesku, dakle nisu agresivne i zahtjevne (poput balansnih ploča i lopti), s odličnim rezultatima.

Nema dobne granice, podjednako ih se koristi u radu s djecom, odraslima, ali i starijima. Brzo i učinkovito djeluje protiv bolova u mišićima, zglobovima i kralježnici.

  • povećava fleksibilnost stopala
  • poboljšava stabilnost i ravnotežu
  • poboljšava mikrocirkulaciju stopala i nogu
  • ubrzava oporavak kod ozljeda stopala i skočnog zgloba
  • osigurava stezanje strukture mišića i tkiva nogu
  • osigurava funkcionalno snaženje mekog tkiva nogu

 

Registraciju pogledajte na:
https://genius-croatia.com/dt_portfolio/podloga-za-stabilizaciju-donjih-ekstremiteta-orto-sand-step/

Genius Croatia - stabilizacija donjih ekstremiteta -slika web stranice

Sažetak projekta:

“ORTO sand STEP je podloga za stabilizaciju donjih ekstremiteta. Proizvedena je od termoaktivne HQ memorijske pjene specijalne recepture. Ima sterilnu navlaku koja je lako održiva, a kod jačih zaprljanja može se skinuti i oprati na 95°C. Postoji ravna (blaža) i profilirana (nestabilnija) podloga.

Cilj nam je predstaviti podlogu svim fizioterapeutima i medicinskom osoblju koji imaju pacjente s problemima propriocepcije, ozljedama skočnog zgloba i sl., ali i sportašima, te sportskim udruženjima. Osim navedenog, podloga je odlična za svakodnevnu uporabu kod kuće i predstavljanje svim fizičkim osobama.”

Skip to content