O nama

Osnovni podaci o poduzeću Prima Vita d.o.o. i osnivačici poduzeća Jadranki Srpak

Jadranka Srpak uz brezu - dekoracija na stranici O nama

Jadranka Srpak

Tko sam ja? Žena, majka, poduzetnica… zvuči otrcano, znam, ali zaista je tako. – započinje svoju priču Jadranka Srpak.

Jadranka Srpak

Osnivačica Prima Vite d.o.o.

Kako je počela moja poduzetnička priča?

Moj suprug je imao velikih zdravstvenih problema s kralježnicom. Svako proljeće i jesen bi završio dva tjedna na bolovanju. U krevetu, na blokadama i fizikalnoj terapiji. Bila sam u visokom stupnju trudnoće kada je stiglo proljeće i njega je „zaštekalo“ Jedva sam ga ubacila u auto i odvezla na blokade. Tada sam rekla „E, sad je dosta, moramo pronaći trajno rješenje. Moram nešto poduzeti!“ I tada sam postala poduzetnica.

Cijeli tekst ove poduzetničke priče pogledajte na stranici Koliko brinemo o zdravlju?

Prima Vita d.o.o. posluje od 2012. godine

Poduzeće PrimaVita d.o.o. posluje u ovim turbulentnim vremenima sa oscilirajućim uspjesima. U hodu se prilagođavamo promjenama koje se velikom brzinom dešavaju i u društvu i na tržištu. Vjerujemo u svoje proizvode i potrebu ljudi da si kroz poboljšano zdravlje olakšaju svakodnevni život.

Da smo na pravom putu potvrđuju nam zadovoljni klijenti, ali i činjenica da već postoji nekoliko pokušaja kopiranja naših proizvoda.

Podloge za stabilizaciju i sjedenje koje imaju zajednički nazivnik u održavanju posture svakog pojedinca od 7 do 107 godina na individualan način registrirali smo kao inovaciju u hrvatskoj bazi ideja, izuma i inovacija iz Hrvatske, Genius Croatia.

9

Početak rada zasnovan na znanstvenim istraživanjima

 

Nakon što su studije pokazale zadovoljavajuće pozitivne rezultate krenulo se u serijsku proizvodnju testiranih proizvoda i stvaranja zadovoljnih klijenata kojima smo pomogli poboljšati kvalitetu svakodnevnog života.

Projekt utjecaj orto sand sjedalica naslovna strana projekta

Potvrda da li je sama ideja dovoljno kvalitetna za osnivanje tvrtke i pokretanje proizvodnje, potražena je i od stručnih osoba različitih specijalizacija i stručnosti.

Jadranka Srpak je u suradnji sa znanstvenicima pokrenula tri različite znanstvene studije rezultati kojih su trebali biti orijentir za budućnost.

KB Sveti Duh je odobrio istraživanje i Hrvatski zbor fizioterapeuta HZF je pod svoji pokroviteljstvom napravio medicinsko znanstvenu studiju koja je potvrdila učinkovitost podloge za stabilizaciju prilikom ozljede gležnja.

Provedene studije:

Projekt Utjecaj orto sand sjedalica na posturalnu kontrolu adolescentica i adolescenata

Ishodi programa fizioterapije kod osoba s uganućem nožnog zgloba

Studija stabilizacije zglobova donjeg ekstremiteta

Kontaktirajte nas

11 + 4 =

Skip to content