Orto Sand podloge za sjedenje

Za uspješan posao i ugodan život!

Podloge za sjedenje tri vrste

Orto Sand jastuci za sjedenje dizajnirani su kako bi omogućili uspješno radno okruženje i ugodan život pretvarajući bilo koju stolicu u ergonomsko mjesto za sjedenje​. Izrađene su od termoaktivne HQ memorijske pjene jedinstvene recepture koja se savršeno prilagođava toplini i težini tijela.

Svaki jastuk dolazi s lako uklonjivom navlakom, ne sadrži alergene i prošao je testove zapaljivosti. Orto sand jastuci su savršeni za svakoga tko provodi puno vremena u sjedećem položaju, bilo na poslu, dok uči ili vozi. Idealne su i za osobe sa zdravstvenim problemima (kao što su operacije kuka, postoperativni zahvati, hemoroidi itd.), kao i za trudnice i dojilje, jer ublažavaju dugotrajno sjedenje i proaktivno pridonose zdravlju kralježnice​. 

Glavne prednosti:

Pravilan položaj kralježnice: Naši jastuci za sjedenje pružaju optimalnu podršku kralježnici, održavajući je u ispravnom položaju i smanjujući napetost u leđima.

Zdravlje cijelog tijela: Jastuci osiguravaju mikrocirkulaciju krvi i limfe od zdjelice do noge, sprječavajući utrnulost, trenje i pritisak na kosti zdjelice i trtice.

Povećana produktivnost i zadovoljstvo na radnom mjestu: Pravilno sjedenje pomaže u povećanju produktivnosti, unapređenju zdravlja, povećanju zadovoljstva na radnom mjestu, poboljšanju kvalitete rada, smanjenju gubitka vremena i smanjenju naknada za bolovanje.

Prilagodljivost: Jedinstveni dizajn jastuka omogućuje kontinuirano prilagođavanje sjedala pokretima tijela tijekom dana, omogućujući pokretljivost kralježnice dok sjedite. Ovaj dizajn pokazao se korisnim za studente i ljude koji puno vremena provode sjedeći.

Primjena: Orto sand jastuci za sjedenje diskretno i učinkovito ublažavaju nelagodu pri sjedenju osobama s hemoroidima i od velike su pomoći trudnicama, majkama i onima koji imaju menstrualni bol

 Orto sand podloge za sjedenje imaju i antidekubitalna svojstva za jastuke za invalidska kolica, osiguravajući potrebno rasterećenje pritiska. 

Postoje tri vrste ORTO sand anatomske podloge za sjedenje, koje u kombinaciji s lumbalnim (polu)valjkom osiguravaju (omogućavaju) ergonomsko mjesto sjedenja, te zaštitu zdravlja kralježnice:

 

Jastuk za sjedenje ORTO sand COMFORT

ORTO sand COMFORT je visok 10 cm, što ga čini idealnim za visoke osobe i osobe koje su imale operaciju kuka, jer podiže mjesto sjedenja. Ovaj jastuk pruža udobno i zdravo sjedenje, smanjujući pritisak na kralježnicu i poboljšavajući opće zdravlje tijela.

ORTOsandCOMFORT

Cijena 86,14 €  –  649,02 kn

 

Magisterij fizioterapije bio bi nezamisliv bez  ORTO sand COMFORT jastuka za sjedenje i lumbalnog valjka. Putovanje na predavanja iz Zagreba u Rijeku svaki drugi tjedan, te sjedenje na onim neudobnim stolicama u učionici, grozno. Spasili me jastuci. Valjak sam koristio i u vožnji kod onih dubokih i neudobnih siceva. Hvala na ugodi 🙂 

Antun Jurinić mag.physioth.

Jako sam zadovoljna svim Vašim proizvodima. Osobito su mi korisni ORTO sand COMFORT jastučići za sjedenje jer mi je stolac kod kuće nizak.

Dr. med.spec. Vjekoslava Amerl Šakić

Obiteljska medicina, Zagreb

Jastuk za sjedenje ORTO sand RELAX

ORTO sand RELAX je visok 5 cm i savršeno se prilagođava toplini i težini tijela. U kombinaciji s lumbalnim (polu)valjkom, ovaj jastuk savršeno podržava kralježnicu i osigurava pravilan položaj prilikom sjedenja.

ORTOsandRELAX  

Cijena  75,52 €  –  569,01 kn

 

Od kada koristim ORTO sand RELAX ergonomski jastuk i lumbalni poluvaljak mogu samo reći da sam se preporodila. Svaka čast !

Mirjana Mihelja

Tajnica, Zagreb

Bila je to ljubav na prvi pogled! Oprostite na iskrenosti, ali imam probleme s 
hemoroidima i kako radim u knjigovodstvenom servisu, cijeli dan sam sjedila na trtičnoj kosti jer drugačije nisam mogla.

Zamislite kako je tako raditi cijeli dan! Kad sam sjela na ORTO sand RELAX podlogu za sjedenje, to je bilo to! Rekla sam samo „Ja ovo više ne dam“ 

Ivanka

Knjigovođa

Jastuk za sjedenje ORTO sand PROFI

Idealan za korištenje na svim vrstama stolaca, bilo da se radi o blagavaonskim stolicama, radnim stolicama, automobilskim sjedalima ili invalidskim kolicima. Možete ga jednostavno postaviti na bilo koji stolac i odmah pretvoriti u ergonomsko i udobno mjesto sjedenja.

Orto sand PROFI

Cijena 94,76 €  –  713,97 kn

 

Woow, puno sam brži od kada koristim ORTO sand PROFI jastuk!
Zbog ozljeda u saobraćajnoj nesreći završio sam u invalidskim kolicima. Probao sam različite jastuke, oni na napuhavanje su mi ok, ali me smeta što se stalno moraju dopuhavati.
Tomislav (25 godina). Zagreb

Testirano u suradnji sa:

Vrapce

Škola za medicinske sestre Vrapče

logo HZF

Hrvatski zbor fizioterapeuta

Skip to content